21.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Αινιγματικό post από την σύντροφο του Ναν μετά την ανανέωση: «Ήταν μαχαιριά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόνο τα… τυπικά απομένουν ώστε ο Κέντρικ Ναν να παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια στον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αρχικά ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το κλαμπ, ενώ στη συνέχεια ανέβασε βίντεο με τον ίδιο να υπογράφει!

Όλες αυτές οι ειδήσεις έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και απ’ ό,τι φαίνεται μαζί με όλους εμάς, μέσω αυτού του τρόπου το ανακάλυψε και η σύντροφος του Ναν! Η Μπλεν Μέκονεν ανέβασε στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram και εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό της για το γεγονός πως έμαθε πως θα παραμείνουν στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό AKTOR τελευταία! Αξίζει να σημειωθεί πως εντός ολίγων ωρών και οι δύο αναρτήσεις της διαγράφηκαν!

Αναλυτικά τα post

«Θυσιάζεις τόσα πολλά για κάποιον. Κρατάς τα πάντα μαζί για εκείνους στη χαμηλότερή τους στιγμή και γυρίζουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα με ανθρώπους που ποτέ δεν θα διέσχιζαν ένα δύσκολο δρόμο για σένα. Αλλαγές στη ζωή και αποφάσεις σα να μην σε ένοιαζε ποτέ τίποτα στη ζωή σου.

Είναι πάνω από την κατανόησή μου, πώς τα παιδιά και η σύντροφός σου, δεν είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα. Αλλά ξέρω επίσης ότι ο Θεός είναι μαζί μου και όλα είναι καλά. Κανένας δεν βλέπει τις θυσίες σου, αλλά ο Θεός τις βλέπει. Αυτό έχει σημασία», έγραψε χαρακτηριστικά στο πρώτο post.

Instagram // @blen_kiya

«Μόλις ανακάλυψα αυτό εδώ, μαζί με όλους εσάς και είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και τον Κέντρικ. Απλά εύχομαι να ήξερα ότι οι αλλαγές στη ζωή παίρνονται υπολογίζοντας ότι εγώ ήμουν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια και θυσίασα τη ζωή μου για να είμαι εδώ, επίσης. Συνήθως δεν μοιράζομαι τίποτα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα. Είμαι χαρούμενη για εσάς, πάντως», ήταν η δεύτερη τοποθέτησή της.

«Ας το ξεκαθαρίσω. Αγαπάω την Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στη χώρα για άλλες δύο σεζόν, αλλά σαν σύντροφος, έπρεπε να το γνώριζα από πριν και όχι να το ανακαλύπτω από τα μέσα ενημέρωσης, όπως όλοι οι άλλοι», πρόσθεσε.

Instagram // @blen_kiya

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό